Musiikkiteatteri Valkia verkkokauppa

Tervetuloa Musiikkiteatteri Valkian verkkokauppaan, josta voit ostaa lippuja valikoituihin näytöksiimme. 

TIEDOTE 29.9.20202: On käynyt ilmi, että ainakin osalle lippu.fi kautta livestriimilipun juuri meneillään olevaan Simon Kyreneläisen näytökseen ostaneille on järjestelmästä lähtenyt puutteellinen striimilinkki, mutta oikea salasana.

Striimi löytyy osoitteesta https://vimeo.com/453606751 ja sen katsomiseen tarvittava salasana löytyy lipun ostaneiden sähköpostiin tulleesta lipusta. 


HUOM! Striimilippujen lipunmyynti päättyy 2 h ennen esitystä. Suosittelemme maksamaan lipun verkkomaksulla, sillä tilisiirrot eivät enää 28.9. jälkeen ostettaessa ehdi välttämättä näkyä tilillämme ennen esitystä ja toimitamme liput vain maksaneille asiakkaille.  --> Simon Kyreneläinen 29.9.2020 striimilähetyksen lipunmyynti on nyt päättynyt. Kiitos kaikille lipun ostaneille!

Jos olet ostanut lipun/lippuja ja maksanut sen/ne, mutta et ole saanut lippua/lippuja sähköpostiin, laitathan tekstiviestin numeroon 0408679805, niin selvitellään asia ennen esitystä ja hoidetaan lippuasiat kuntoon :) Numerosta tavoitat Valkian verkkokauppavastaava-Doriksen.

Kokoelmat