MUSIKAALI SIMON KYRENELÄINEN

ESITYSKALENTERI:  jäljellä on vielä ti 29.9. klo 19 Kangasala-talossa. Se on loppuunmyyty, mutta se LIVE-STRIIMATAAN ja olet tervetullut katsomaan esityksen kotoa käsin! Lipun saat täältä lippukaupastamme.

Lasse Heikkilän upea musikaali Simon Kyreneläinen

Rakastettu klassikkomusikaali juhlii 30-vuotista historiaansa uuden käsikirjoituksen voimin.

Juudean provinssi Rooman valtakunnassa AD 32. Painajaisia näkevä muukalainen etsii apua juutalaisilta suuren pääsiäisvaelluksen aikaan ja tapaa pienen seurueen poikkeuksellisesta rakkaudesta ja oikeudenmukaisuudesta opettavan rabbin seuraajia. He odottavat Kuninkaansa nousevan valtaistuimelle hetkenä minä hyvänsä, mutta meneekö kaikki, kuten he haaveilevat?

Musikaali Simon Kyreneläinen kuvaa sitä historian hetkeä, jona kristittyjen tuntema pääsiäinen sai alkunsa. 

Päärooleissa loistavat Johanna Särkkälä ja Janne-Tapani Simola. Upeassa esiintyjäkaartissa on vierailemassa myös Piritta Poutala. Musiikista vastaa 13-henkinen orkesteri kapellimestarinaan Teemu Hämäläinen.

TYÖRYHMÄ  Säveltäjä: Lasse Heikkilä  / Käsikirjoittaja ja ohjaaja: Sirkku Hoikkala / Kapellimestari: Teemu Hämäläinen / Kuoronjohtaja ja apuohjaaja: Janne-Tapani Simola / Laulujen ohjaaja: Dóra Lucáks / Laulunopettajat: Marianne Salminen ja Johanna Särkkälä / Koreografi: Anna Laakkonen / Lavasteiden suunnittelija: Tapio Rantanen / Lavasteiden toteutus: Tapio Rantanen ja Tero Ahlqvist / Puvustaja: Heidi Laamanen / Maskeeraaja: Nenna Saarenketo / Valot: Joni Mattila / Ääni: Juhani Virtanen / Valokuvat: Pertti Kärki (Studio Kärki) sekä Olavi Rautio (Studio Lonka) Kuvien muokkaus, juliste ja käsiohjelma: Olavi Rautio (Studio Lonka) / Kotka-logo: Kirsi-Klaudia Kangas

Haluamme taata turvallisen musikaalikokemuksen kaikille osallistujille. Noudatamme Valtioneuvoston ohjeistoa tapahtumien turvallisesta järjestämisestä ja olemme laatineet ohjeet esityksiemme osallistujille. Lue lisää.

Tue meitä: KORONA AID -kamppanja täällä linkissä


Koronahygienia ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Sen seurauksena mahdollisuutemme saada lipputuloja ovat tippuneet paljon. Pyydämme tukeasi! Yllä olevassa linkissä on esitelty Mesenaattikampanjamme, josta voit hankkia tukituotteitamme: esim. t-paidan tai kangaskassin tai ihan vaan tulla mukaan tukemaan meitä! Kiitos jos tutustut asiaan! <3

Uusimmat kirjoitukset työryhmän blogissa

Tervetuloa kurkkaamaan teoksen tekijöiden mietteitä ja taustaa! :-)
 

Maria saattaa olla musikaalipuolella kaikkein yleisin naispäähenkilön nimi. Mieleen nousevat ainakin West Side Story ja Sound of Music. Meilläpä heitä on roolivalikoimassa enemmänkin! :-) Nyt esittelemme heistä yhden.

Musikaalin nimihahmo on todellinen historian henkilö. Hänet mainitaan Raamatussa hyvin lyhyesti ja ikäänkuin ohikiitävänä sivuhenkilönä, mutta hyvin ainutlaatuisessa tilanteessa ja tehtävässä. Kun Rabbi Jeesus Nasaretissa oli tuomittu ristiinnaulittavaksi ja uupui ristinsä alle matkalla teloituspaikalle, roomalaiset vetivät tapahtumaa seuraavasta...

Avaamme tähän lähitulevaisuudessa blogin, jossa tiimin jäsenet kertovat mietteitään musiikkiteatterin tekemisestä ja taustoittavat teosta.

Osta lippu livestreamiin 29.9.!

Osta lippusi nyt!